Lillehammer Kunnskapspark

 In Nyheter om oss

LES HELE NYHETEN HER

HOTELL OG RESTAURANTDEKOR I GLASS

Av den | 16. Mar 2010 |

Selskapet glamiTEC AS har lansert nye serieprodukter for hotell og restaurantbransjen som ikke bare er nyskapende innen design og bruk, men like mye som gode praktiske løsninger.glamiTEC AS er en bedrift i Inkubatoren hos Lillehammer Kunnskapspark AS og ble innlemmet der høsten 2009. Selskapet har spesialisert seg på fullscala trykk på glass, herdet glass og laminert glass. Det unike i produktene er trykk-kvaliteten, fargenyansene og det faktum at de trykker hvitt.

De nye seriene inkluderer produkter for hoteller som;
-hotellrom skrivebordsplate i glass med trykk
-sengegavl-hodegavl
-dekorasjon/bilder i glass
-baderomsvegger
-skillevegger i glass til bad
-møtebordsplater i glass med trykk
-skillevegg møbler med trykte glassflater
-skillevegger i møterom med trykte glassflater

Selskapet har allerede inngått salgsavtale med selskapet SIAS AS ( Martin Strømmen ) som leverer innredninger til store deler av hotellindustrien i Norge.

”når hotell- og restaurantnæringen får øyene opp for dette produktet og de mange anvendelsesmulighetene vil glamiTEC få et luksusproblem. Produktene er ikke bare flotte og dekorative, de er praktiske, sprekker ikke opp som platemøbler, er vedlikeholdsfrie og gir hotellrom/baderom et innovativt preg” sier Dag Olav Koppervik, tidligere adm.dir og eier av Lillehammer Hotell / Radisson SAS Lillehammer Hotell.

Kontaktinfo til glamiTEC as: Morten Rognhaugen – email: rognhaugen@glamitec.no

Start typing and press Enter to search